วันอาทิตย์ที่ 11 เมษายน พ.ศ. 2553

PASTA SALAD


6.) PASTA SALAD
(4 - 6 Servings)

12 oz. pork luncheon meat
2 celery stalks
2 red-skinned apples
4 sweet dilled pickles
2 cups cooked pasta (shells, spirals or bows)
1/4 cup sliced stuffed olives
2 anchovy fillets (option)
2/3 cup mayonnaise
1 tsp. soy sauce
juice of 1 lemon
1/2 tsp. salt
pinch cayenne pepper
1 tsp. apple pie spice

Slice luncheon meat and celery. Core and slice apples and slice
pickles. Mix together pasta, meat, olives, celery, apples and
pickles. Chop anchovy fillets (optional) - add to following:
Combine mayonnaise, soy sauce, lemon juice and seasonings. Chill
lightly before serving with pasta salad.
***********************************************************

ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น

ผู้ติดตาม